Stockholm

april 2nd, 2013

Jag kommer under ett halvårs tid pröva på att driva min verksamhet uppe i Stockholm. Under 2008-2009 var jag också baserad i Stockholm då jag, förutom att driva Popjuristen, även var labelmanager för skivbolaget La Vida Locash, jag var med och lanserade bla Adrian Lux och Alexis Weak. Nu kommer jag dela kontor med Ordnung som jag samarbetar sedan tidigare och om allt känns bra och funkar kommer staden även vara min bas i framtiden.

Pecha Kucha

mars 13th, 2013

På Pecha Kucha Malmös vimeosida kan ni hitta filmer av de talare som presenterat det sista året. Många intressanta ämnen. Pecha Kucha Malmö.

Intervju

mars 12th, 2013

Intervju med mig i senaste numret av Jusektidningen.

Spotify & utbetalningar

november 30th, 2012

I senaste numret av Magasinet Filter är där ett intressant reportage om Spotify och utbetalningar. Reportaget är intressant då det visar på att inkomsterna från streamingtjänster som Spotify numera betyder en hel del för skivbolagen men även att det som artist är viktigt att få klara besked om hur dessa intäkter fördelas. Reportaget är också intressant då det nämns hur mycket en Spotifyspelninga faktiskt genererar.

Pecha Kucha Malmö

augusti 20th, 2012

I morgon arrangerar vi återigen Pecha Kucha. Den här gången är vi del av Media Evolutions förfest inför The Conference. Läs mer om Pecha Kucha eventet här.

Almedalen 2012

juli 4th, 2012

Jag kommer befinna mig på Gotland torsdag-söndag för Almedalen.

Out Of Office

april 23rd, 2012

Mellan den 21/4 -  1/5 befinner jag mig i Tokyo. Jag kommer under den tiden ha svårt att svara på mail och telefon, jag ber er därför återkomma efter den 1 maj.

Nytt kontor

oktober 17th, 2011

Sedan början av oktober sitter jag på kontorskollektivet Kollektiv Calypso tillsammans med bl.a. samarbetspartnern  Turbobyrån. Förutom kontorsdelen driver vi även ett galleri i lokalerna så håll utkik för framtida vernissager.

Årets bästa webb-tv 2011

september 7th, 2011

Vännerna och klienterna i La Vida Locash har blivit nominerade som årets webb-tv, för produktionen Kakan och Julia,  i Expressens samarbete med Kristallen, gå in och rösta här.  Att Kristallen inte har någon egen kategori för just webb-tv kan kännas lite konstigt, inte minst med tanke på att det är där utvecklingen inom tv-mediet verkar vara som störst.

WoW 2011

augusti 16th, 2011

Helgen som gick spenderade jag i Göteborg och Way Out West-festivalen.  WoW har på fem är blivit en av de populäraste festivalerna i Sverige, i år såldes biljetterna ca 32 000  slut en månad innan festivalen drog igång. Hur man lyckats med detta är säkerligen något andra festivaler analyserar och undrar över men det rör sig förmodligen om en kombination av bra bokningar, att festivalen hålls i Slottskogen mitt inne i Göteborg med alla fördelar det ger samt det faktum att festivalen varit duktiga på att “hypa” hela arrangemanget. För på ingen annan festival i Sverige träffar du på så mycket media, musik och modefolk på VIP-området, jobbar du inom de områdena så åker du till WoW. Rent musikaliskt var Kanye West, Matthew Dear och Empire of The Sun de konserterna jag uppskattade mest. Framförallt Matthew Dears spelning i Annedalskyrkan klockan två på natten var speciell.